Sadece1 Yazılım Geliştirme Ekibi Tarafından Hazırlanan Yeni Focus Teması Sizlerle!
EI Yazılım Geliştirme Ekibimize Gönüllü Alımlar Devam Etmektedir. (İletişim)
  • Telegram ile Kayıt Aktif | Onaylı Üyelik
    Forumdan daha fazla yararlanmak için, Telegram ile kaydolun ve daha ayrıcalıklı olun 👑

Genel Wiki Huawei 4G Modem IP Reset Script

1654448714667.png

Huawei 4G modemde mobil veriyi pasif-aktif ederek IP adresini sıfırlamaya yaramaktadır. R10'da bu konuyla alakalı araştırma yapan birini görmüştüm, indexlensin ve ihtiyacı olan kullansın diye paylaşıyorum. Node.js ile kodlanmıştır, Github üzerinden indirdikten sonra kullanabilirsiniz. Vodafone'un RedBox ile verdiği Huawei B535-232 cihazında test edilmiştir, WEBUI 11.0.1.1 kullanan diğer cihazlarda da çalışacağını düşünüyorum.

Github linki: https://github.com/bgokcol/huawei-ip-reset

Son düzenleme:

Morpheus

Yönetici
Yönetici
S1 Üye
Kayıtlı Üye
LV
3

Son görülme
Ödüller
5
Hobi/Meslek
Webmaster | Web Uzmanı
Proxy Konu için teşekkürler.

K3LL3SH

Yeni 1 Üye
S1 Üye
Kayıtlı Üye
LV
1

Son görülme
Ödüller
2
Hobi/Meslek
Programmer | Programcı
+rep

shinoadev

Yeni 1 Üye
S1 Üye
Kayıtlı Üye
LV
1

Son görülme
Ödüller
2
Hobi/Meslek
Trader (Coin Takipçisi)
Ekli dosyayı görüntüle 1370
Huawei 4G modemde mobil veriyi pasif-aktif ederek IP adresini sıfırlamaya yaramaktadır. R10'da bu konuyla alakalı araştırma yapan birini görmüştüm, indexlensin ve ihtiyacı olan kullansın diye paylaşıyorum. Node.js ile kodlanmıştır, Github üzerinden indirdikten sonra kullanabilirsiniz. Vodafone'un RedBox ile verdiği Huawei B535-232 cihazında test edilmiştir, WEBUI 11.0.1.1 kullanan diğer cihazlarda da çalışacağını düşünüyorum.

Github linki: https://github.com/bgokcol/huawei-ip-reset
eyw

😞Adblock Yazılımı Algılandı😞

Biz sizi anlıyoruz ve reklamların oldukça can sıkıcı olduğunun farkındayız. 😊

Elbette, bu can sıkıcı durumu engellemek için şuanki kullandığınız yazılım oldukça iyi iş çıkarıyor.

Sunduğumuz ücretsiz hizmet karşılığında sizlere sadece reklam göstermemiz gerekiyor.

Bu yüzden bizlere bu konuda anlayış göstermenizi istiyoruz. 😇

Adblock yazılımını devre dışı bıraktım🧐