- Son görülme
- · Forum listesi görüntüleniyor
- Ödüller
- 8
Değerli okur,
Youtube üzerinde oyun yapımı ve buna benzer projelerini yayınlayan GAMEJAM etkinlikleri düzenleyen Ataberk Palacıoğlu tarafından son videosunda hazırlanan,
BAŞBAKAN SİMULATOR oyununu sizlere bu içeriğimizde tanıtacağım.
Oyunun yapılış sürecini izledikten sonra oyuna hızla giriş yaptım.
Güzel bir fon müziği ve karakterlerin tatlı-komik seslendirmesi ile karşılaştım.
Oyunda başbakansınız ve vatandaşlar odanıza gelip bazı taleplerini size sunuyorlar sizde EVET veya HAYIR kaşesi vurup gönderiyorsunuz.
Kişinin bilgileri ise kağıtta yer alıyor kağıdı E ile masanıza aldıktan sonra inceliyorsunuz.
Bazı talepler para gerektirdiği için monitörünüzden ne kadar paranız olduğunu görüntüleyebilirsiniz. (Monitör Sağda)
Oyundaki kullanılabilir tuşlar:
Oyun Motoru: Unreal Engine
Oyun Yapımcısı: Ataberk Palacıoğlu
Oyun Ses: Kaan Morkoç
Oyun Seslendirme: Ataberk Palacıoğlu
İNDİRME LİNKİ:
BAŞBAKAN SİMULATOR İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. (Fiyat: Ücretsiz)
•Ücretsiz indirmek için Download now dedikten sonra (No thanks, just take me to the downloads) yazısına tıklamalısınız.
Youtube üzerinde oyun yapımı ve buna benzer projelerini yayınlayan GAMEJAM etkinlikleri düzenleyen Ataberk Palacıoğlu tarafından son videosunda hazırlanan,
BAŞBAKAN SİMULATOR oyununu sizlere bu içeriğimizde tanıtacağım.
Oyunun yapılış sürecini izledikten sonra oyuna hızla giriş yaptım.
Güzel bir fon müziği ve karakterlerin tatlı-komik seslendirmesi ile karşılaştım.
Oyunda başbakansınız ve vatandaşlar odanıza gelip bazı taleplerini size sunuyorlar sizde EVET veya HAYIR kaşesi vurup gönderiyorsunuz.
Kişinin bilgileri ise kağıtta yer alıyor kağıdı E ile masanıza aldıktan sonra inceliyorsunuz.
Bazı talepler para gerektirdiği için monitörünüzden ne kadar paranız olduğunu görüntüleyebilirsiniz. (Monitör Sağda)
Oyundaki kullanılabilir tuşlar:
Harf | İşlevi |
---|---|
Q | Kağıdı kaybettiğinizde tekrar kağıdın çıkmasını sağlar. |
R | Kaşeler yere düştüğünde veya pozisyonunu kaybettiğinde düzelmenizi sağlar. |
E | Belgeleri veya objeleri kullanmanızı sağlar. |
Mouse Sağ Tuşu | Etrafa yakınlaşmanızı sağlar. |
Mouse Sol Tuşu | Kağıdı veya objeyi fırlatmaya yarar. Kağıdı kaşeledikten sonra sol tuş işe vatandaşa fırlatmalısınız. |
Oyun Motoru: Unreal Engine
Oyun Yapımcısı: Ataberk Palacıoğlu
Oyun Ses: Kaan Morkoç
Oyun Seslendirme: Ataberk Palacıoğlu
İNDİRME LİNKİ:
BAŞBAKAN SİMULATOR İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. (Fiyat: Ücretsiz)
•Ücretsiz indirmek için Download now dedikten sonra (No thanks, just take me to the downloads) yazısına tıklamalısınız.